12-02-2018

Elk jaar krijgen de leerlingen de kans om op vrijdagmiddag met school te gaan skiën in Zoetermeer. Ook dit jaar organiseert de gymsectie deze excursie.

Op vrijdagmiddag 2 februari ging er een bus met leerlingen en docenten richting Zoetermeer om er een gezellige middag in de sneeuw van te maken. De bus vertrok rond half 1 vanaf de Burg. Keijzerweg. De leerlingen hebben al hun ski - spullen aan het begin van de dag verzameld in een lokaal en daarna in de bus gelegd. Mochten de leerlingen geen skispullen hebben, dan kunnen die daar gehuurd worden.

IMG 5064 3

Na de aankomst bij Snowworld konden de leerlingen en docenten hun skikunsten vertonen. De ene leerling pakte zijn ski's en ging gelijk naar de hoge piste, terwijl een ander zijn snowboard pakte en het iets rustiger aandeed. Leerlingen die voor het eerst op de ski's staan, kunnen zelfs les krijgen. Aan het einde van de middag werden de skispullen weer in de bus gelegd en reed iedereen met een goed gevoel naar huis. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde middag. Op naar volgend jaar.