Nieuw: Talent XL vmbo
Op het Talent XL vmbo voor basis en basiskader leer je door te doen! Direct in het eerste leerjaar ga je aan de slag op onze Leer- en Werkpleinen:

  • Produceren, Installeren & Energie (PIE) - Maak kennis met technische beroepen. Leer een schakelkast te maken, leidingen te installeren of een cv-ketel te onderhouden.
  • Bouwen, Wonen & Interieur (BWI) - Een muur metselen, kozijnen schilderen of meubels maken: leer alles over het bouwen, onderhouden en inrichten van gebouwen.
  • Economie & Ondernemen (E&O) - Wil jij een eigen webshop starten? In een winkel of kantoor gaan werken? Bij E&O leer je alles over verkoop, administratie en logistiek.
  • Zorg & Welzijn (Z&W) - Zorg jij graag voor mensen? Leer alles wat je moet weten om bijvoorbeeld kapper, kok of verzorgende te worden.

    > Download folder Talent XL vmbo

Mavo
Mavo (vmbo tl) is vmbo onderwijs op het hoogste niveau. Op de mavo krijg je uitdagend onderwijs met een theoretische insteek. Zo ontdek je wat jij nodig hebt voor de samenleving van de toekomst en ben je goed voorbereid op vervolgonderwijs via mbo of havo. Je kunt met deze algemen opleiding nog alle kanten op.

Talentlijn sport mavo/havo
Vind je het heerlijk om te sporten? Dan is de talentlijn sport op mavo/havo niveau iets voor jou! Je  volgt extra uren sport in de week en maakt kennis met onder andere tennis, waterpolo, atletiek, schaatsen en rugby. Dat zijn sporten die buiten het normale programma van lichamelijk onderwijs vallen. Je volgt verschillende onderdelen op school, maar ook op diverse locaties in de regio. Soms met je eigen gymdocent, soms met speciale sportinstructeurs. Naast zelf sporten geven we ook aandacht aan: samenwerking, leiding geven, gezondheid en hulpverlening. Zo ontwikkel jij optimaal je sportieve talent!

Extra zorg & begeleiding
Wij doen er alles aan om jou goed te leren kennen en je de ruimte te geven jezelf te zijn. Zo willen wij je helpen jouw unieke talenten tot bloei te laten komen. Dat betekent ook dat je extra zorg en begeleiding krijgt als je dat nodig hebt. Zo kun je bij ons terecht in het lwoo (leerwegondersteuning) of de zorgklas voor als je veel structuur en duidelijkheid nodig hebt (zoals bijvoorbeeld bij autisme). Het lwoo en de zorgklas hebben een eigen plek binnen de school. De klassen zijn kleiner dan gebruikelijk en er wordt door minder verschillende docenten les gegeven. Na twee jaar ben je zo goed voorbereid dat je kunt instromen naar de bovenbouw op het niveau dat bij je past.

Wil je meer weten over onze vmbo opleidingen of de mavo/havo brugklas? Klik dan op onze magazines.

Vmbo:                                          

BK 2

Mavo en brugklas mavo/havo:

TL 2