Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Kom dan een keer kijken bijvoorbeeld door proeflessen te volgen of door met je ouders naar ons Open huis te komen! De manier om te ontdekken of CSG De Lage Waard bij jou past.

Wie zijn wij?

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo waar iedereen welkom is. Vanuit twee locaties in Papendrecht helpen we jou het beste uit jezelf te halen. Kwaliteit staat daarbij bovenaan: wat we doen, doen we goed! Met een team betrokken docenten en een zeer breed onderwijsaanbod, zorgen we ervoor dat je je talent kunt ontdekken en ontwikkelen. Van het praktisch ingestoken Talent XL vmbo tot en met onze Globe Science school: op CSG De Lage Waard krijg je de ruimte om te groeien op jouw manier.

pdfpdfBekijk hier ons opleidingsaanbod

Opleidingsaanbod

Kom sfeer proeven!

DLW experience| voor leerlingen
Speciaal voor leerlingen van groep 8 organiseren we DLW experience op maandagmiddag 23 november en dinsdagmiddag 24 november! Ervaar een middag hoe het echt gaat op onze school. Volg lessen of een workshop zoals bijvoorbeeld ‘Word jij onze nieuwe Messi? Opgeven kan individueel of per klas via www.delagewaard.nl/dlw-experience.

DLW tour - NIEUW| voor leerlingen en ouders
In plaats van een Open Huis, organiseren we dit jaar de DLW tour. Een hele persoonlijke kennismaking met onze school! Kom samen met je vader of moeder sfeer proeven. In kleine groepen maak je kennis met onze docenten en je kunt alles wat je wilt weten vragen aan de leerlingen die er speciaal voor jou zijn. Zorg dat je erbij bent. Houd onze website in de gaten voor data en aanmelden.

Moeilijk om te kiezen

Soms kun je écht geen keuze maken tussen twee scholen of misschien hebben je ouders voorkeur voor de ene school en jij voor de andere. Als je er niet uit komt, neem dan contact op met de brugklasafdeling van CSG De Lage Waard. Wij denken graag met je mee. Vraag een gesprek aan of loop een dagje mee met een brugklas. Dat helpt je misschien om de juiste keuze te maken.

Meer weten

Voor vragen, aanmelden of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen: