Van groep 8 naar de brugklas is een grote stap. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders kennis kunnen maken met onze school en weten waar wij voor staan. Wij bieden graag momenten aan waarop leerlingen en ouders sfeer kunnen proeven. Op deze pagina is hierover informatie te vinden. Neem gerust contact met ons op als er vragen zijn.  

dlwp boekenlegger V1DEF
Wie zijn wij

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Onze docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst. Bekijk ons opleidingsoverzicht!

Kom sfeer proeven!

Ons Open Huis is inmiddels geweest. Kon je er niet bij zijn en wil je alsnog graag komen kijken? Dat kan! Neem contact met ons op.
Vmbo/mavo (locatie Burgemeester Keijzerweg):   078 644 20 20
Havo/vwo (locatie Vijzellaan):                                    078 644 20 40

Moeilijk om te kiezen

Soms kun je écht geen keuze maken tussen twee scholen of misschien hebben je ouders voorkeur voor de ene school en jij voor de andere. Als je er niet uit kunt komen, neem dan contact op met de brugklasafdeling van CSG De Lage Waard. Wij denken graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen. Een gesprek waarin je al je vragen kunt stellen of een dagje meelopen met een brugklas kan je misschien helpen om de juiste keuze te maken.

Meer weten

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen: