Van groep 8 naar de brugklas is een grote stap. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders kennis kunnen maken met onze school en weten waar wij voor staan. Wij bieden graag momenten aan waarop leerlingen en ouders sfeer kunnen proeven. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie. Neem gerust contact met ons op als er vragen zijn.  

pdfBekijk hier ons opleidingsaanbod

Opleidingsaanbod

Wie zijn wij

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo waar iedereen welkom is. Vanuit twee locaties in Papendrecht helpen we jou het beste uit jezelf te halen. Kwaliteit staat daarbij bovenaan: wat we doen, doen we goed! Met een team betrokken docenten en een zeer breed onderwijsaanbod, zorgen we ervoor dat je je talent kunt ontdekken en ontwikkelen. Van het praktisch ingestoken Talent XL vmbo tot en met onze Globe Science school: op CSG De Lage Waard krijg je de ruimte om te groeien op jouw manier.

Kom sfeer proeven!

Ons Open Huis is inmiddels geweest. Wil je kennismaken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Moeilijk om te kiezen

Soms kun je écht geen keuze maken tussen twee scholen of misschien hebben je ouders voorkeur voor de ene school en jij voor de andere. Als je er niet uit komt, neem dan contact op met de brugklasafdeling van CSG De Lage Waard. Wij denken graag met je mee. Vraag een gesprek aan of loop een dagje mee met een brugklas. Dat helpt je misschien om de juiste keuze te maken.

Meer weten

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen: