Van groep 8 naar de brugklas is een grote stap. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders kennis kunnen maken met onze school en weten waar wij voor staan. Wij bieden graag momenten aan waarop leerlingen en ouders sfeer kunnen proeven. Op deze pagina is hierover informatie te vinden. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.  Klik hier voor de contactgegevens.

Wie zijn wij

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Onze docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst.

Kom sfeer proeven tijdens ons Open Huis!

Bezoek samen met je ouders onze school tijdens ons Open Huis.
Vmbo/mavo (locatie Burgemeester Keijzerweg):   dinsdag 22 januari 2019 van 18:30 - 21:00 uur.
Havo/vwo (locatie Vijzellaan):                                    woensdag 23 januari 2019 van 18:30 - 21:00 uur.

Moeilijk om te kiezen

Soms kun je écht geen keuze maken tussen twee scholen of misschien hebben je ouders voorkeur voor de ene school en jij voor de andere. Als je er niet uit kunt komen, neem dan contact op met de brugklasafdeling van CSG De Lage Waard. Wij denken graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen. Een gesprek waarin je al je vragen kunt stellen of een dagje meelopen met een brugklas kan je misschien helpen om de juiste keuze te maken.

Meer weten

Elk jaar kiezen leerlingen voor onze school. Hun verhalen laten je zien wat je kunt verwachten. In het ‘Van Waarde’ magazine staan meer verhalen van leerlingen, ouders en oud-leerlingen. Klik op onderstaande afbeeldingen om de magazines te bekijken.

BK 2

Mavo en brugklas mavo/havo:

TL 2

Havo/vwo:

hv 2

Voor je vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen: