Van groep 8 naar de brugklas is een grote stap. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders kennis kunnen maken met onze school en weten waar wij voor staan. Wij bieden graag momenten aan waarop leerlingen en ouders sfeer kunnen proeven. Op deze pagina is hierover informatie te vinden. Neem gerust contact met ons op als er vragen zijn.  

dlwp boekenlegger V1DEF
Wie zijn wij

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Onze docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst. Bekijk ons opleidingsoverzicht!

Kom sfeer proeven!

DLW experience - voor leerlingen
Ervaar hoe het echt gaat op onze school. Volg lessen of een workshop zoals bijvoorbeeld ‘Word jij onze nieuwe Messi?’. DLW experience wordt op allebei onze locaties georganiseerd. 
Maandag 18 november 2019 | 13.15 tot 15.30 uur
Dinsdag 19 november 2019 | 13.15 tot 15.30 uur

Aanmelden kan binnenkort, houd onze website in de gaten!

Info avond ouders groep 8 - voor ouders
Ook je ouders willen natuurlijk weten hoe het gaat op onze school. Tijdens deze informatieavond geven we jouw ouders uitleg over de verschillende opleidingen en leerwegen en lichten we de leerlingbegeleiding en de identiteit van de school verder toe. Ook zijn er leerlingen die een rondleiding geven en vertellen over hun ervaringen.
Locatie vmbo/mavo: woensdag 20 november 2019 | 19.30 - 21:30 uur
Locatie havo/vwo:     donderdag 21 november 2019 | 19.30 - 21:30 uur

Open Huis 2020 - voor leerlingen en ouders
Kom samen met je ouders sfeer proeven op onze school. Volg proeflessen en vraag alles wat je wilt weten over onze school aan de leerlingen die er speciaal voor jou zijn!
Locatie vmbo/mavo:  dinsdag 21 januari 2020 | 18.30 - 21.00 uur
Locatie havo/vwo:      woensdag 22 januari 2020 | 18.30 - 21.00 uur

Moeilijk om te kiezen

Soms kun je écht geen keuze maken tussen twee scholen of misschien hebben je ouders voorkeur voor de ene school en jij voor de andere. Als je er niet uit komt, neem dan contact op met de brugklasafdeling van CSG De Lage Waard. Wij denken graag met je mee. Vraag een gesprek aan of loop een dagje mee met een brugklas. Dat helpt je misschien om de juiste keuze te maken.

Meer weten

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen: