Heb jij groene vingers? 
Word je enthousiast van flora en fauna? 
Lijkt het je leuk om in een omgeving met jongeren te werken?

In het najaar van 2018 is de biologiesectie onder het mom van duurzaamheid gestart met de aanleg van een educatieve tuin op onze locatie vmbo/mavo. Op een beperkt aantal vierkante meters is in korte tijd al een oase ontstaan voor diverse inheemse flora en fauna. Door fysieke klachten en de Coronapandemie is de tuin echter niet zoals deze had kunnen zijn.

Om de successie van de tuin naar een nog hoger niveau te tillen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen aan de doorontwikkeling en onderhoud van de tuin. Het gaat om zeer diverse werkzaamheden, van aanleg en onderhoud tot de ontwikkeling van educatief materiaal en acquisitie. Naast het werken in de tuin, zou het ook fijn zijn als iemand een coördinerende rol op zich zou willen nemen om alles in goede banen te leiden.

Het aantal uren en de werkzaamheden zijn uiteraard in overleg te bepalen.  

Functie-eisen:

  • Groene vingers
  • Teamspeler
  • Enthousiasme

Ben je enthousiast geworden?

Als deze rol je aanspreekt, dan nodigen wij je uit om zo spoedig mogelijk te reageren. Je kunt jouw motivatie onder vermelding van het vacaturenummer 212214 zenden aan mw. N.A.P. Levering, medewerker P&O, Postbus 1100, 3350 CC Papendrecht of naarpo@delagewaard.nl. Mocht je nog meer informatie willen, neem dan gerust contact op met mevr. A. Lamoré via a.lamore@delagewaard.nl

Reageren kan tot uiterlijk 10 mei 2021.