Heb jij een passie voor exacte vakken, practica en experimenteel onderzoek?
Vind je het leuk om docenten en leerlingen te ondersteunen?
Wil je graag meedenken over het vak natuurkunde?

Vanwege pensionering van een collega zijn we op zoek naar een technisch onderwijsassistent (TOA) natuurkunde voor de locatie havo/vwo. Het betreft 33 klokuren in de week van maandag t/m donderdag, maar andere werkdagen zijn ook bespreekbaar.
 
Wie zoeken wij?
Jij bent een collega die meedenkt bij het organiseren van diverse practica en experimenten binnen het voortgezet onderwijs. Dit varieert van het klaarzetten van lampjes en batterijen om schakelingen te bouwen, de werking uitleggen van een spectroscoop tot het demonstreren van een experiment.
 
Je ordent en repareert materiaal. Het schoonmaken van materiaal en het opruimen van het kabinet is een belangrijke verantwoordelijkheid. In dit kabinet is er ruimte voor leerlingen om aan een profielwerkstuk te werken. Je denkt mee en begeleidt bij deze werkstukken, zoals bijvoorbeeld het bouwen van een gitaar, de weerstand van een draad onderzoeken of een elektromotor bouwen.
 
 
Functie eisen:
  • Opleiding elektrotechniek of werktuigbouwkunde mbo 4 (of opleiding tot toa)
  • Ervaring met havo/vwo- leerlingen
  • Flexibel
  • Teamspeler
We zijn een christelijke scholengemeenschap. Dat merk je in de cultuur en aan de manier waarop we met elkaar omgaan: iedereen doet ertoe. De sfeer is prettig en veilig. We zijn een gemĂȘleerde club mensen met eenzelfde mindset. Met elkaar geven we vanuit persoonlijke betrokkenheid bij het christelijk geloof invulling aan de identiteit van de school. Maak in je brief of mail duidelijk op welke wijze jij daaraan een bijdrage levert.
 
Let op: Onze sollicitaties verlopen via Meesterbaan. Je zult door worden gestuurd naar www.meesterbaan.nl Solliciteer nu!