Als Hoofd Facilitair & Gebouwbeheer heb je een veelzijdige baan. Je bent verantwoordelijk voor het gebouwbeheer van CSG De Lage Waard en geeft leiding aan twee facilitaire teams op twee locaties in Papendrecht. Voor de leerlingen is een prettig schoolgebouw en goed contact met conciërges een belangrijke randvoorwaarde om “geslaagd te kunnen groeien”. Daar lever jij een bijdrage aan. De komende jaren gaat CSG De Lage Waard nieuwbouw realiseren. Jij speelt bij de voorbereidingen daarop een belangrijke rol. Je rapporteert aan de rector-bestuurder en je hebt een korte lijn met de twee sectordirecteuren.
 
Wat zit er in jouw takenpakket:
  • Gebouwbeheer, meerjarenonderhouds- en investeringsplan en instandhouding
  • Aansturing facilitaire teams (8 fte)
  • Budgetverantwoordelijk
  • Inkoop & Contractbeheer
  • Projectmanagement & planning verbouwingen, inrichting
  • Veiligheid, Arbo, Brandpreventie, EHBO, BHV
Functie eisen: Wij zoeken een organisator met aantoonbare ervaring op het gebied van gebouwbeheer en vastgoed. Je begrijpt wat er nodig is om twee grote schoolgebouwen in bedrijf te houden. Affiniteit met onderwijs is zeker een pré maar geen must.
Je bent een people manager met een mensgerichte leiderschapsstijl. Je bent in staat om mensen te motiveren en mee te nemen in het proces. Je doet dit door te stimuleren en ruimte te geven. Je beschikt over inlevingsvermogen.
Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent iemand die makkelijk contacten onderhoud. Zowel intern als extern. Je adviseert de directie op het terrein van huisvesting, beheer en onderhoud.
 
Let op: Onze sollicitaties verlopen via Meesterbaan. Je zult door worden gestuurd naar www.meesterbaan.nl Solliciteer nu!