Als leraar economie en ondernemen leer je je leerlingen nadenken over thema's als logistiek en marketing. Je deelt jouw liefde voor het vak. Dankzij jou weten leerlingen hoe het in- en verkoopproces werkt. Jouw leerlingen zitten in de bovenbouw van het vmbo/mavo. Je geeft ongeveer 6 lessen economie en ondernemen per week. Meer werken is bespreekbaar, net zoals de dagen waarop je ingezet wilt worden.
 
Jouw werkplek
Werken als docent economie bij CSG De Lage Waard betekent samen werken aan ontwikkeling en groei van onze leerlingen. Maar ook werken aan je eigen groei en ontwikkeling als docent. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zaken op jouw manier aan te pakken. We stimuleren eigenaarschap en enthousiasme. Daarbij sta je er niet alleen voor. Leidinggevenden helpen je te groeien en bieden altijd een luisterend oor. Je wordt onderdeel van een team met een prettige sfeer. Een gemêleerde club mensen met eenzelfde mindset. Met ons inwerkprogramma ben je binnen een mum van tijd onderdeel van het team. Onze coaches en vakbegeleiders helpen jou op weg.
 
We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kunt doen. Daarom zijn de faciliteiten op orde. Je krijgt een laptop van de school. Ook dragen we graag bij aan je werkplezier en gezondheid waar dat kan. Zo kan je deelnemen aan onze sportregeling. Goede koffie is voor ons vanzelfsprekend. Net als gratis vers fruit en verse munt of gember voor in je thee.
 
Functie eisen: Wij verwachten van jou
  • Een bevoegdheid of je bent nog in opleiding;
  • Gedrevenheid richting leerlingen en betrokkenheid op je collega's;
  • Variatie in je lessen en didactische werkvormen of het lef hebben om dat te gaan leren en uit te proberen;
  • Een groot hart voor leerlingen en de bereidheid om altijd een extra stap te zetten voor hen;
  • Een houding van ontdekken, nieuwsgierigheid én samenwerken.
We zijn een christelijke scholengemeenschap. Dat merk je in de cultuur en de manier waarop we met elkaar omgaan: iedereen doet ertoe. Met elkaar geven we vanuit persoonlijke betrokkenheid bij het christelijk geloof invulling aan de identiteit van onze school. Daarom vragen we je om in je sollicitatie duidelijk te maken op welke manier jij daar een positieve bijdrage aan gaat leveren.
 

 
Let op: Onze sollicitaties verlopen via Meesterbaan. Je zult door worden gestuurd naar www.meesterbaan.nl Solliciteer nu!