Zijn er geen vacatures of zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij? Mogelijk doet die zich later in het schooljaar wel voor. Wij raden je aan een open sollicitatie te schrijven.

CSG De Lage Waard vindt resultaat en aandacht voor de leerling belangrijk en zet sterk in op beide aspecten. We zijn er gepast trots op dat de school in landelijke onderzoeken steeds mooie scores behaalt. Om hier ook in de toekomst een goed vervolg aan te kunnen geven, zoeken wij enthousiaste docenten die een passende bijdrage kunnen leveren aan het onderwijs binnen CSG De Lage Waard.

Wij zoeken docenten die op een aansprekende manier kennis en vaardigheden weten over te dragen op leerlingen. De docent maakt onderdeel uit van een team.

Functie-eisen: 

  • Je hebt een relevante bevoegdheid of studeert daarvoor
  • Je hebt de ambitie om mede inhoud te geven aan het betreffende vak
  • Je bent een teamspeler
  • Je hebt ervaring met het hanteren van verschillende didactische werkvormen

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap. Om mede gestalte te kunnen geven aan de identiteit van de school, is het belangrijk dat de sollicitant uit betrokkenheid een keuze maakt voor het christelijk onderwijs. In jouw brief of mail maak je duidelijk op welke wijze je daaraan een bijdrage kunt leveren. Als bovenstaande je aanspreekt, zien wij jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Je kunt jouw motivatie en cv sturen aan:

mw. J. Ringeling
Staffunctionaris P&O
Postbus 1100
3350 CC Papendrecht
Of een e-mail sturen naar po@delagewaard.nl