Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor u bij? Mogelijk doet die zich later in het schooljaar wel voor. Wij raden u aan een open sollicitatie te schrijven.

CSG De Lage Waard vindt resultaat en aandacht voor de leerling belangrijk en zet sterk in op beide aspecten. We zijn er gepast trots op dat de school in landelijke onderzoeken steeds mooie scores behaalt. Om hier ook in de toekomst een goed vervolg aan te kunnen geven, zoeken wij enthousiaste docenten die een passende bijdrage kunnen leveren aan het onderwijs binnen De Lage Waard.

Wij zoeken docenten die op een aansprekende manier kennis en vaardigheden weten over te dragen op leerlingen. De docent maakt onderdeel uit van een team.

Functie-eisen:
U heeft een relevante bevoegdheid of studeert daarvoor
U heeft de ambitie om mede inhoud te geven aan het betreffende vak
U bent een teamspeler
U hebt ervaring met het hanteren van verschillende didactische werkvormen

De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap. Om mede gestalte te kunnen geven aan de identiteit van de school is het belangrijk dat de sollicitant uit betrokkenheid een keuze maakt voor het christelijk onderwijs. In uw brief of mail maakt u duidelijk op welke wijze u daaraan een bijdrage kunt leveren. Als bovenstaande u aanspreekt zien wij uw sollicitatie met belangstelling tegemoet.

U kunt uw motivatie en c.v. sturen aan:

mw. J. Ringeling
Staffunctionaris P&O
Postbus 1100
3350 CC Papendrecht
Of een e-mail sturen naar po@delagewaard.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!