Zilveren gemeentespeld Kees Kloet
16-07-2021

Kees Kloet rector-bestuurder van CSG De Lage Waard heeft op donderdag 15 juli de zilveren gemeentespeld van de gemeente Papendrecht ontvangen als blijk van waardering en erkentelijkheid. Tijdens zijn afscheidsreceptie overhandigden waarnemend burgemeester Jetten en wethouder De Ruijter ook de bijbehorende oorkonde.

Kloet werd per 1 januari 2017 aangesteld als directeur onderwijs/bestuurder van CSG De Lage Waard met als opdracht zorg te dragen voor de dagelijkse leiding van de school en de leiding van de organisatieontwikkeling. Bij de komst van Kees Kloet verkeerde CSG De Lage Waard organisatorisch in zwaar weer. Ingrijpen was noodzakelijk om christelijk voortgezet onderwijs in Papendrecht te behouden.

Samengevat heeft Kloet in een lastige situatie uiteenlopende aandachtspunten gestructureerd, heldere lijnen aangebracht, duidelijkheid gegeven en CSG De Lage Waard weer op de kaart gezet. Onder zijn leiding is ook het onderwijsaanbod vernieuwd en de aantrekkelijkheid van de school toegenomen. Het resultaat: meer instroom van leerlingen en een organisatie die de toekomst met vertrouwen tegemoetziet.

Mede door de aanpak en inzet van Kees Kloet blijven het aanbod en de keuze voor leerlingen in Papendrecht en omgeving groot: van vmbo tot vwo. De gemeente Papendrecht is hier trots op en wil de heer Kloet met de zilveren gemeentespeld danken voor zijn bezielende inzet en belangrijke bijdragen.

Lees het volledige artikel op https://www.hetkontakt.nl/regio/klaroen/243140/zilveren-gemeentespeld-voor-de-lage-waard-directeur-kees-kloet