15-02-2019

Onlangs gingen ruim zeventig leerlingen van de locatie vmbo/mavo met begeleidende docenten naar de indoorskibaan van SnowWorld in Zoetermeer. Jaarlijks kunnen leerlingen zich inschrijven voor dit uitje en ook dit jaar werd hier weer gretig gebruik van gemaakt.

De meer ervaren wintersporters mochten zelfstandig skiën of snowboarden. De jongeren die hier minder bekend mee waren, kregen les van ervaren instructeurs. Gymdocent en organisator Stefan van Rijn was vol lof over de begeleiding vanuit SnowWorld.

Onder de deelnemers waren ook flink wat leerlingen van de Zorgklas die onder de hoede staan van de bevlogen allround docent Marina Terlouw-Baggerman. Ook zij kijkt met ontzettend veel genoegen terug op het sportieve uitje. "Wat was het weer een geweldig middag! Ik zag rode konen, tongen die uit monden hingen, ingespannen koppies. Ik heb kinderen opgeraapt en geholpen aan de lopende band. Sommige kinderen hebben vanaf het begin genoten, anderen hebben zichzelf overwonnen. En mijn leerlingen hebben een heerlijke herinnering gemaakt waar ze later met veel plezier op terug kunnen kijken. Ik houd echt van mijn baan en leerlingen!"