21-04-2021

Per 1 augustus 2021 start Cees Nugteren als nieuwe rector-bestuurder van CSG De Lage Waard. Hij volgt daarmee interim rector-bestuurder Kees Kloet op die sinds 2017 aan de school verbonden is. 

Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure onder begeleiding van wervingsbureau Scolix waarbij medewerkers, ouders en leerlingen werden betrokken, zijn we blij dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor deze functie. Herman Hofman, sectordirecteur locatie havo/vwo: “We hebben de tijd genomen om met elkaar de juiste kandidaat voor onze school te vinden. Cees heeft hart voor leerlingen, ruime ervaring in het onderwijs en voelt zich thuis in de christelijke identiteit van CSG De Lage Waard. Zijn kracht ligt in het verbinden van de missie van een organisatie met de passie van de mensen die er werken. Hij is daarmee precies de rector-bestuurder die we zochten voor onze school.” 

Cees Nugteren gaf zelf les als docent economie, werkte als directeur van een praktijkschool en is op dit moment directeur-bestuurder van het Samenwerkingsverband PO en VO (Noordelijke) Drechtsteden. Cees is dankbaar met zijn benoeming: “Het is een eer om met een betrokken en enthousiast team de ambities van CSG De Lage Waard te realiseren. Ik kijk er enorm naar uit om samen met beide sectordirecteuren te zorgen dat zowel onze leerlingen als medewerkers ‘geslaagd groeien’ ".  

Het bestuur van CSG De Lage Waard heeft er alle vertrouwen in dat met de benoeming van Cees Nugteren medewerkers worden geïnspireerd om kwaliteitsgericht onderwijs tot stand te brengen en dat de stevige positie in de regio verder wordt uitgebouwd.  

Bekijk het filmpje om kennis te maken met onze nieuwe rector-bestuurder!