Header

Wie zijn wij?

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo waar iedereen welkom is. Vanuit twee locaties in Papendrecht helpen we jou het beste uit jezelf te halen. Kwaliteit staat daarbij bovenaan: wat we doen, doen we goed! Met een team betrokken docenten en een zeer breed opleidingsaanbod zorgen we ervoor dat je je talent kunt ontdekken en ontwikkelen.
Van het praktisch ingestoken Talent XL vmbo tot en met onze Globe Science school: op CSG De Lage Waard krijg je de ruimte om te groeien op jouw manier.  Check onze filmpjes van Eigen Koers, Meer mavoTalent XL vmbo en LWOO/Zorgklas voor een indruk van onze opleidingen. Of lees onze krant!

Wil je weten hoe het in de brugklas gaat? Onze leerlingen Guido en Naomi laten het je zien! Kijk ook op onze schoolwiki voor meer informatie over onze opleidingen op onze locatie vmbo/mavo en/of de locatie havo/vwo.

Moeilijk om te kiezen

Onze Open Dagen zijn inmiddels geweest. Ben je enthousiast over onze school en wil jij je aanmelden? Dat kan tot 15 maart. Soms kun je écht geen keuze maken tussen twee scholen of misschien hebben je ouders voorkeur voor de ene school en jij voor de andere. Als je er niet uit komt, neem dan contact op met de brugklasafdeling van CSG De Lage Waard. Wij denken graag met je mee! Vraag een gesprek aan of loop een dagje mee met een brugklas. Dat helpt je misschien om de juiste keuze te maken.

Meer weten

Wil je meer ontdekken over onze school? 

  • Lees op de website meer over onze verschillende opleidingen.
  • Bekijk de video's op ons YouTube-kanaal voor een indruk van onze school.
  • Doorzoek onze schoolwiki (digitale schoolgids) voor meer informatie over alle praktische zaken.

Heb je een vraag? Bel of mail ons!