Fijne vakantie!
Sectordirecteur Andr√© Visser van onze locatie vmbo/mavo kijkt terug op de afgelopen schoolweken en wenst iedereen een fijne vakantie! Bekijk hier zijn videoboodschap.

Sectordirecteur Herman Hofman van onze locatie havo/vwo kijkt terug op de afgelopen schoolweken en wenst iedereen een fijne vakantie! Bekijk hier zijn videoboodschap.

Zomervakantie wat nu?
Dit schooljaar is een vreemd jaar. Je bent van half maart tot eind mei niet op school geweest. Nu zijn we net weer 6 weken bezig en is het vakantie. Misschien verheug je je op de vakantie en heb je allerlei leuke plannen? Misschien zie je er tegen op, weet je niet wat je moet gaan doen in de vakantie en is het thuis niet echt gezellig. Het kan zijn dat je tijdens de vakantie behoefte hebt om met iemand te praten. Om even je verhaal kwijt te kunnen. Of wanneer je echt hulp nodig hebt, omdat het niet goed gaat thuis. Dan is het lastig dat de school dicht is en alle leraren op vakantie zijn. Weet dan dat Sterk Papendrecht en Suppord er voor jou zijn! In onderstaande flyers vind je alle contactgegevens en een overzicht van alle activiteiten waar je aan mee kunt doen:

pdfContactgegevens Sterk Papendrecht en Suppord

pdfDoe mee met de suppord skill weeks!  Overzicht met alle activiteiten.

Let op: Magister gesloten
Magister is met ingang van 17 juli gesloten vanwege de herinrichting van klassen en roosters. In de week voor de start van het schooljaar wordt Magister weer opengezet en is het rooster en de klasindeling weer in te zien. Maandag 31 augustus starten we weer, je ontvangt van ons een mail met alle informatie over de start, tot dan!