Van groep 8 naar de brugklas is een grote stap. Wij vertellen graag wat je bij ons kunt verwachten.

Wie zijn wij

De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Onze docenten kijken en luisteren naar wat jij nodig hebt: goed onderwijs dat je genoeg uitdaging geeft. Door de duidelijke structuur en de warme sfeer voel je je snel thuis en merk je dat er plek is voor iedereen. Je staat er als leerling nooit alleen voor; samen leggen we een waardevolle basis voor de toekomst.

 

groep8

 

Moeilijk om te kiezen

Soms kun je écht geen keuze maken tussen twee scholen of misschien hebben je ouders voorkeur voor de ene school en jij voor de andere. Als je er niet uit kunt komen, neem dan contact op met de brugklasafdeling van De Lage Waard. Wij denken graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen. Een gesprek waarin je al je vragen kunt stellen of een dagje meelopen met een brugklas kan je misschien helpen om de juiste keuze te maken.

Aanmelding en toelating

Om leerling op onze school te worden, moeten je ouders je op tijd aanmelden. Meer informatie over bijvoorbeeld het schooladvies en de sluitingsdatum staat op deze pagina’s:

Aanmelden vmbo & brugklas tl/havo

Aanmelden havo & vwo

Meer weten?

Elk jaar kiezen leerlingen voor onze school. Hun verhalen laten je zien wat je kunt verwachten.

In het ‘Van Waarde’ magazine staan meer verhalen van leerlingen, ouders en oud-leerlingen. Klik op onderstaande afbeeldingen om de magazines te bekijken.

Beroepsgerichte leerwegen:

beroepsgerichteleerwegen

Theoretische leerweg en brugklas vmbo / th:

tlmagazine

Havo & vwo:

havovwo

Voor je vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen: